Yhteystiedot

Kylien ja kortteleiden Salo -toiminta 1.1.-31.12.2019, Salon kaupunki

Henrik Hausen, kyläasiamies

sähköposti: henrik.hausen@salo.fi

puh. 044 778 7715

postiosoite: Salon kaupunki, kyläasiamies Henrik Hausen, PL 77, 24101 Salo

käyntiosoite: kaupungintalo, Tehdaskatu 2, Salo .

Nämä yhteystiedot eivät toimi enää vuoden 2019 jälkeen, silloin tavoitat minut sähköpostilla henhaus@gmail.com.

 

2 vastausta artikkeliin: Yhteystiedot

 1. Nykyajan nettisovellukset sanoo:

  Hei,
  Onko tosiaan näin, että tietotekniikan osaajakaupunki Salossa ei pystytä rakentamaan parempaa ja nykyaikaisempaa tapahtumasivustoa asukkaille, kuin nämä sivut? Ihan hävettää entisenä nokialaisena ja it-ammattilaisena, mutta kait kertoo siitä, että vaikka yritykset ovat olleet edelläkävijöitä, maalaispitäjän johto ei vieläkään ole nykyajassa. Tämän sivuston osoitekin on aivan kummallinen, wordpress…? kyliensalo??? Kannattaa aloittaa se konsultin palkkaus näiden sivujen uudistamiseksi ja Salon todellisen imagen nostamiseksi ens alkuun… ja sitten vain huolehtia ylläpidosta niin että tapahtumat ovat aina ajantasalla ja ilmoitettuna. Se on nykyaikaa. Yritin löytää josko Salossa järjestettäisiin ilotulitus, jota voisi lähteä perheen kanssa katsomaan. Aikani googlattuani tulin siihen tulokseen, ettei Salossa mitään tänä vuonna järjestetä. Turussa on ja sinne suuntaamme, vaikka polttoainetta hieman kuluukin ja luonto kärsii, mutta ehkä kuitenkin vähemmän kuin jos räiskisimme omia raketteja…

 2. Henrik Hausen sanoo:

  Hei. Kiitos palautteesta. Kuten tämän sivuston toimintakalenterissa kerrotaan, tämä on Salon kylien ja kortteleiden sekä kylätoimijoiden toimintakalenteri. Toimintakalenterisivulla on myös linkit kaupungin kotisivujen kalenteriin ja pariin muuhunkin kalenteriin. Harmi, jos et pidä sivusta, se on kyllä saanut paljon kiitosta selkeydestä. Nyt tämän kalenterin ylläpito loppuu kuten muukin kyläasiamiestoiminta Salossa.
  Kaupunki ei järjestä ilotulitusta. Ainakin yhdessä kylässä järjestetään yhteinen ilotulitus niin, että yhdessä ammutaan kylän raketit yhdessä paikassa, kts. toimintakalenteri.
  Terveisin Henrik

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s