Kuninkaantien luentosarja ja retket syksyllä 2017

KuninkaantieSyksyn ilmainen luentosarja Kuninkaantien eri kohteissa pidetään 7.10 lähtien asiantuntijoiden johdolla. Luennot pidetään klo 10-12 lauantaisin ja omakustanteisen lounastauon jälkeen on tutustumiskäynti johonkin Kuninkaantien kohteeseen. Luennoille ei tarvitse ennakkoilmoittautua, vaan ne ovat avoimia kaikille. Luentokieli on pääasiassa suomi.

  • 7.10.2017 Tuorla, Livia-opiston liikuntasali, Naantali-Turku-Raisio-Parainen-Kaarina, luennoitsija Lea Heinonen-Eerola
  • 14.10.2017 Perniön kunnantalon valtuustosali, Paimio-Salo, luennoitsija Tanja Bergroth
  • 28.10.2017 Raasepori, VNF Lohja-Raasepori-Inkoo-Siuntio-Kirkkonummi, luennoitsija Torsti Salonen
  • 11.11.2017 Kestikievari Övre Nybacka (Vantaa), Espoo-Helsinki-Vantaa, luennoitsija Andreas Koivisto
  • 25.11.2017 Sannaisten kartano (Porvoo), Porvoo-Loviisa, luennoitsija Sari Glad
  • 9.12.2017 Haminan kirjasto, Kaspersali, Pyhtää-Kotka-Hamina-Virolahti, luennoitsija Marja-Leena Tamminen

Kuninkaantie ry järjestää myös omakustanteiset retket Kuninkaantien historiaan tutustuen sekä Helsingistä itään että länteen. Retken oppaana toimii Suomen ehdottomasti kokenein Kuninkaantieopas, historioitsija Torsti Salonen, joka on myös Kuninkaantie ry:n puheenjohtaja. Retket järjestetään la 30.9 (länteen) ja su 1.10 (itään).

Kokopäiväretkien hinta on 75€/pv. Ilmoittautua voi joko yhdelle (Helsingistä länteen tai itään) tai kahdelle retkelle (Helsingistä länteen ja itään). Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko yhdelle (itään vai länteen) vai kahdelle retkelle. Kukin osallistuja saa pyydettäessä yhdistykseltä todistuksen osallistumisestaan sekä luennoille että retkille. Kumpanakin päivänä sekä lähtö että paluu ovat Helsingistä.

Kuninkaantie ry:n jäsen tai jäsenyhteisön jäsen, joka on suorittanut vuoden 2017 jäsenmaksun, saa retkistä 10% alennuksen. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mihin jäsenyhteisöön kuulut. Retket toteutuvat, mikäli osallistujia on vähintään 15 henkilöä kummallekin retkelle erikseen. Alustava ilmoittautuminen retkille osoitteeseen mia.aitokari@ykkosakseli.fi viimeistään 25.8. Ilmoittautuneille toimitetaan maksutiedot, joiden perusteella sitova ilmoittautuminen tapahtuu.

Sekä luennoille että retkille osallistuvalle voidaan Kuninkaantie ry:n puolesta kirjoittaa todistus läsnäolosta. Koska muuta opaskoulutusta ei tällä hetkellä ole Kuninkaantielle, ovat luentosarja ja retket erinomaista täydennystä ammattioppaan tietotaitoon. Kerätkää opasyhdistyksestänne tai muusta yhteisöstänne porukka ja lähtekää mukaan mielenkiintoisille retkille maamme historiaan!

Sekä luennot että retket järjestetään yhteistyössä Kuninkaantie ry:n ja Leader-rahoitetun Kuninkaantie uuteen kukoistukseen -hankkeen kanssa.

Lisätiedot: Mia Aitokari hankekoordinaattori, Kuninkaantie uuteen kukoistukseen sihteeri, Kuninkaantie ry puh. 0503251453 mia.aitokari@ykkosakseli.fi

Kuninkaantie kartalla

Kuninkaantie ry:llä on tarkoitus perustaa omat nettisivut. Mutta jo nyt löytyy paljon tietoja Kuninkaantiestä. Yhdistys on yhteistyössä Retkipaikan kanssa ja blogin karttaan Kuninkaantien Suomen osuus Turusta Vaalimaalle on merkitty keltaisella:

http://retkipaikka.fi/vapaa/kohteitakartalla/

Juttua Kuninkaantiestä on tässä:

http://retkipaikka.fi/vapaa/kuninkaantie/

Kuninkaantie-hanke

Lisätietoja Kuninkaantie-hankkeesta ja 7.11. järjestettävästä laajasta matkailutieseminaarista on tässä:

http://www.ykkosakseli.fi/kuninkaantie-uuteen-kukoistukseen/

Seminaari 7.11. on samalla hankkeen loppuseminaari ja hankkeen työtä jatkaa ensi vuonna Kuninkaantie ry. Siihen voivat liittyä henkilöt, yritykset, yhdistykset, kunnat, kehittämisyhtiöt ja maakunnat jotka haluavat tukea Kuninkaantien uutta yhteistyötä ja markkinointia. Jäseneksi voi ilmoittautua Mia Aitokarille.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s