Avoimet Kylät -päivä 2016

Mikä on Avoimet Kylät -päivä?
Avoimet Kylät -päivä on vuosittain järjestettävä tapahtuma, jonka tarkoituksena on tuoda esille kyläelämää sekä kylien aktiivista toimintaa ja tarjontaa koko maan laajuisena tempauksena. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään 11.6.2016. Ilmoittautuminen tapahtumaan on parhaillaan käynnissä.

Avoimet Kylät on päivä, jolloin kylät ympäri Suomea toivottavat kaikki tervetulleiksi tutustumaan kylien toimintaan, kyläläisiin sekä kylien palveluihin. Päivän ohjelma kylällä voi olla mitä tahansa: tanssit, markkinat, ruokailua, liikuntaa, esityksiä, kirppis, huutokauppa, tonttien esittelyä tai mitä ikinä ohjelmaa kylällä haluattekaan järjestää. Tarkoitus on, että tilaisuus on kaikille avoin ja ohjelma sellaista, että se houkuttelee kävijöitä tutustumaan kylän toimintaan ja käyntikohteisiin.

Vierailimme Salon seudun vuoden 2015 Avoimet kylät -päivillä kuvaamassa päivien kulkua; kylien järjestämää ohjelmaa, tunnelmia sekä haastattelemassa kävijöitä. Millaista ohjelmaa ja mitä Avoimet Kylät -päivä kävijöilleen ja järjestäjille voi tarjota? Tutustu ja katso!

Vuonna 2016 järjestettävä tapahtuma on Varsinais-Suomessa järjestyksessään kolmas.  Päivää on järjestetty valtakunnallisena tapahtuma vuodesta 2015. Varsinais-Suomesta päivään osallistui viime vuonna yhteensä 44 kylää – mukana oli kyliä Salosta Uuteenkaupunkiin ja Korppoosta Loimaalle saakka. Maakuntana Varsinais-Suomi on ollut yksi Suomen aktiivisimmista. Valtakunnallisesti päiviä koordinoi Suomen Kylätoiminta ry, maakunnassamme järjestelyistä vastaa Varsinais-Suomen Kylät ry.

Miten kylät voivat ilmoittautua mukaan?

Huomio! Ilmoittautuminen 31.3. mennessä!

Voit ilmoittautua mukaan kyläkehittäjä Piia Iivoselle osoitteeseen piia.iivonen@vskylat.fi tai VS-kylien sivuilla olevaan lomakkeeseen >>> . Sitovat ilmoittautumiset 31.3. 2016 mennessä. Ohjelmien ei vielä tuolloin tarvitse olla valmiina. Ohjelma karttatietoineen lisätään tänäkin vuonna sivuillemme. Viime vuoden tapahtumiin voitte tutustua halutessanne alla olevasta linkistä.

Avoimet kylät Varsinais-Suomessa 2015 – 44 kylän ohjelmat (Salon kylät nro 29 ja 31-44)

2015 Varsinais-Suomen kylät kartalla >>>

Vuoden 2014 Avoimet kylät Salossa >>>

Teksti ja video Varsinais-Suomen kylät ry:n kotisivuilta.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Avoimet Kylät -päivä 2016

  1. Paluuviite: Uutisviesti 24.2.2016 | Paikallisella yhteistyöllä vahvempi Salo

  2. Paluuviite: Uutisviesti 16.3.2016 | Paikallisella yhteistyöllä vahvempi Salo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s