Kylien Salo -hanke päättyi – toiminta jatkuu

Kylien Salo -hanke päättyi 31.12.2014, mutta kylätiedotus ja aktivointi jatkuvat. Kaupunki on palkannut Kylien Salo -hankkeen vetäjän Henrik Hausenin vielä neljäksi kuukaudeksi 1.1.–30.4.2015 viimeistelemään hankkeen aikana aloitettua kyläsuunnittelu- ja strategiatyötä sekä valmistelemaan uutta paikalliskehittämisen hanketta.

Myös tiedotus tässä Kylien Salo -blogissa  sekä facebookryhmässä www.facebook.com/kyliensalo jatkuu. Käykää kommentoimassa, tykkäämässä ja jakamassa juttuja! Juttujen näkyvyys Facebookissa riippuu lukijoiden aktiivisuudesta!

Kylästrategian laatimista jatketaan ja kyläsuunnitelmia viimeistellään yhdessä kylien kanssa. Kyläasiamies tulee mielellään kyliin suunnittelemaan toimintaa ja hankkeita.

Ykkösakseli jatkaa Leader-hankkeiden rahoittajana ja uusia hankkeita voi hakea kevättalvella. Kaupunki tukee kylien työllistämistoimintaa, siitä on tulossa tiedotustilaisuus torstaina 5.2. Helmikuussa 25.2. järjestetään myös yhdistysten ja kaupunginhallituksen tapaaminen ja maaliskuussa 19.3. seuraava lähidemokratiatapaaminen. Kesäkuussa on taas tulossa Avoimet kylät -tapahtuma, nyt valtakunnallisena tapahtumana, mutta paikalliset tapahtumat ovat edelleen yksittäisten kylien aloitteellisuuden varassa.

Lisää ohjelmaa toimintakalenterissa. Ilmoittakaa kylien tapahtumat kalenteriin, niin saadaan kylien laaja toiminta tätäkin kautta näkyviin!

Kyläasiamies Henrik Hausen, sähköposti henrik.hausen@salo.fi, puh. 044 778 7715.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s